Ελληνική έκδοσηEnglish versionDeutsche VersionVersion Française
Real Estate, Civil Engineering & Tourism in Greece

Τεχνικά Θέματα Κατασκευής Κτιρίων

Επιλογή οικοπέδου και κτιρίου

1.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ

Ο τρόπος για να επιλέξετε ένα οικόπεδο από το σπίτι σας ή από το γραφείο σας μέσω του site της εταιρίας μας ΛΟΥΠΑΣΗΣ ΑΕ είναι πολύ απλός κάνoντας κλίκ εδώ για επιλογή οικοπέδου. Αφού διαλέξετε το οικόπεδο στην περιοχή (Δήμο) που σας ενδιαφέρει, μπορείτε από την ίδια σελίδα να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής του οικοπέδου κάνοντας κλίκ στις εικόνες περιοχής ακινήτου.


2.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Επίσης μπορείτε να διαλέξετε τον τύπο κτιρίου που σας ενδιαφέρει κάνοντας κλίκ εδώ για εμφάνιση προτάσεων κατασκευών με το κλειδί στο χέρι. Τώρα που γνωρίζεται το οικόπεδο, την περιοχή και το κτίριο μπορούμε να σας ενημερώσουμε και για τις υπόλοιπες διαδικασίες , όπως το χρόνο αγοράς οικοπέδου, χρόνο κατασκευής, να δείτε πλήρη αρχιτεκτονική μελέτη του κτιρίου, το κόστος κατασκευής, τον τρόπο πληρωμής, καθώς και το συμφωνητικό κατασκευής "κτίρια με το κλειδί στο χέρι" (κλικ).


3.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολ´αυτά μπορούν να γίνουν στα κεντρικά μας γραφεία (κλικ) ή στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες μας εντός και εκτός Ελλάδας. Για οποιαδήποτε απορία σας είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία και να θυμάστε ότι μαζί μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα για μια μόνιμη ή εξοχική κατοικία, υποσχόμενοι ότι θα είστε ο επόμενος ευχαριστημένος πελάτης μας.

  • Η εταιρία μας ΛΟΥΠΑΣΗΣ Α.Ε. αναλαμβάνει κατασκευές κτιρίων με το κλειδί στο χέρι σε όλη την Κρήτη

Επιστροφή στη σελίδα Τεχνικά Θέματα

ΛΟΥΠΑΣΗΣ GROUP     ΚΡΗΤΗ:  ΧΑΝΙΑ   ΡΕΘΥΜΝΟ   ΗΡΑΚΛΕΙΟ   ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ       ΚΥΠΡΟΣ:  ΛΑΡΝΑΚΑ   ΛΕΜΕΣΟΣ   ΠΡΩΤΑΡΑΣ   ΠΑΦΟΣ   
© copyright LOUPASSIS SA 2000-2013 all rights reserved
Useful links

Μέρα και ώρα Ελλάδος
Σαβ, 4 Νοε 2017
10:07 πμ

a